sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kymmenen kuvaa kesään: marraskuu

Kuukausi on vierähtänyt hurjaa vauhtia. Aurinko on hellinyt meitä edelleen lähes päivittäin. Pientä, ajoittaista pimeyden tuskaa on syksy tullessaan tuonut. Välillä meinaa väsyttää kun on pimeää mennen tullen, aamuin illoin. Onneksi siinä välissä paistaa aurinko. 

Tänään on ollut kuulas pikkupakkasen päivä. Aamulla aurinko paistoi kirkkaasti ja vielä iltapäivälläkin ajoittain, vaikka lunta on leijaillut pariin lyhyeen otteeseen keveinä hiutaleina. Aavistus valkoista jäi maahankin. 


Tätä viikkoa ovat ilahduttaneet ruusut, jotkä näin sunnutaihin mennessä ovat jo parhaan loistonsa nähneet. Iloa aiheuttavat myös orkideat, joista joku aina kukkii. Tälläkin hetkellä edellisen kukinta on loppumassa ja kahdessa muussa pulleat nuput odottavat kypsymistään. Toivottavasti lämpöä, valoa ja kosteutta on sopivasti nuppujen aukeamiselle.Ps. Mahtavaa on se, että viikonlopun aikana remppahienosäädöt ovat edenneet kohtalaisesti. Saunaan asennettiin loput valot, ilmastointiventtiilit ovat paikoillaan ja saunan ikkuna- ja ovipieliä on viimeistely. Siis Teemu on. Omalla asialistalla oli kiitoskorttiasioita ja vähän remppahommia. Ei edennyt yhtään niin hyvin, mutta vähän sentään nekin. Eilen käytiin myös hankinnoilla, niistä myöhemmin.

Ei kommentteja: