lauantai 31. elokuuta 2013

Elämän helmiä.


Vietimme häitämme viikko sitten. Häitä edelsi ikimuistoinen, mukava valmisteluviikko, jonka tiimellykseen mahtui iloa, onnistumisia, kommunikaatiokatkoksia ja hienoista hässäkkääkin. Viikko sisälsi to do -listoja ja kymmeniä puheluita suuntaan ja toiseen.  Arkisia töitä ja hiukan huoltakin. Onneksi apunamme olivat upeat kaasot ja bestmanit, siskoni, joka toimi myös häiden seremoniamestarina sekä vanhempani, joilla tuntui useimmiten olevan hommat paremmin hanskassa kuin osasimme odottaakaan.

Hääpäivästä tuli lopulta täydellinen (ehkä hieman subjektiivinen näkemys, mutta silti..). Elokuun puolivälissä näytti jo siltä, että syksy tulee ihan väkisin. Onneksi joku päätti toisin ja hääpäivämme 24.8. oli upea kesäpäivä! Teen häistä ja päivästä kunnollisemman päiväkirjamaisen merkinnän sitten, kun saan valokuvaajilta enemmän kuvia. Nyt vain pieni maistiainen päivän tunnelmista.


Koko päivää ja viikkoa on tosin mahdotonta summata mitenkään. Saimme toisemme ja saimme jakaa elämämme tärkeimmän päivän rakkaidemme ja läheistemme kanssa. Etukäteen ajattelin, että häät ovat juhla juhlien joukossa. Muttei se ihan niin ollutkaan. Omat häät ovat ihan erityinen juttu, eikä siitä kokemuksesta näköjään ihan äkkiä toivukaan. Onneksi!Juhla-aamuna hääkimppu ja vieraiden kiitoslahjoja korissa.

Tunnelmaa julhapaikalle luotiin kukilla, helmillä, pitsillä ja pitkillä kynttilöillä.
Olin juhlien kukkiin enemmän kuin tyytyväinen. Kukkateema rakentui syyshortensioiden ympärille ja täydentyi valkoisilla daalioilla, vanhan vaaleanpunaisia eustomilla, valkoisilla orkidoilla, pienillä tertturuusuilla ja muutamilla mummin puutarhasta löytyneillä mausteilla.

Viimeiset hetket ennen vihkimistä. Kirkkoon lähdössä ja taitaa sulhasta hiukan jännittää.

Ei kommentteja: