Ensimmäisenä avioviikonloppuna herkuttelimme kahdestaan kotona kynttiläillallisen merkeissä. Viikonloppuun mahtui myös SM-rallin seuraamista vanhempieni kotipaikan pihamaalla ja venetsialaistunnelmaa.
Tarjolla oli saaristolaisleipää siikatartarilla, rapupastaa ja jälkiruokana suklaavaahtokakkua kahvin ja avecin kera. |
Toinen avioviikonloppu oli yhtä juhlaa Ahvenanmaalle suuntautuneen miniloman ansiosta.
Kolmantena viikonloppuna vietimme pienimuotoisia rapujuhlia kotonamme ystäväpariskunnan kanssa. Näistä kekkereistä ei valitettavasti tullut otettua yhtään julkaisukelpoista kuvaa. Mukavaa ja onnistunutta oli senkin edestä. Viimeisten rapujen kuoriminen kävi itse kultakin jo aika näppärästi. Ainakin jos ensimmäisiin vertasi. Ilta jatkui suunnilleen yhtä myöhään kuin häämmekin.
Rapukestien menu
Kotimaisia täplärapuja keitettynä
Paahtoleipää
Voita merisuolalla
Aiolia
Tilliä
Paahdettua hanhenrintaa
Rosmariinijuureksia
Kotimaisia täplärapuja keitettynä
Paahtoleipää
Voita merisuolalla
Aiolia
Tilliä
Paahdettua hanhenrintaa
Rosmariinijuureksia
Creme Brulee tyrnisorbetilla
Juomina shampanjaa, aquavitiä, valkoviiniä, punaviiniä, vettä jne.
Neljäntenä viikonloppuna vietimme leppoisaa launatai-iltaa ystävien luona hyvällä ruoalla herkutellen ja pelaillen. Sunnuntaiaamun kruunasimme kotitekoisella melko terveellisellä brunssilla. Päivä oli muutenkin harvinaisen leppoisa puuhapäivä ja illalla saimme vielä pari ystäväpariskuntaa iltakahville luoksemme.
Tällä brunssilla tunnelmoimme Naantalin kylpylässä vietettyä ensimmäistä aamua ja päivää avioparina. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti