lauantai 19. tammikuuta 2013

Elämänmuutoksia ja uusia tuulia

Edellisestä postauksesta on kulunut aikaa. Hurjan paljon aikaa. Tapahtumia näihin liki kahteen vuoteen on myös mahtunut paljon.

Vuoden 2011 kokokohtia olivat uuden kodin hankkiminen, muutto takaisin Turkuun ja samalla avoliittoon. Tämä kaikki tapahtui jo tammikuussa.Suuri, vaikkakin negatiivinen tapahtuma oli silloisten töiden yllättävä, mutta luonnollinen loppuminen saman vuoden toukokuussa. Pysähdyin ja mietin, mitä teen nyt. Vuosien varrella oli onneksi kertynyt säästöjä sen verran, että saatointehdä tärkeän päätöksen: Päätin, etten hakeudu töihin ennenkuin olisin saattanut hyvinkin pitkälti töiden vuoksi vaiheeseen jääneet opinnot (lähinnä gradun) valmiiksi. Kesä sujui hyvinkin pitkälti lomaillessa, uuteen kotiin kotiutuessa ja kotoillessa.

Opinnotkin etenivät ja joulukuussa posti toi vihdoinkin hallintotieteiden maisterin paperit. Myös avomies sai syksyn aikana opinnot valmiiksi ja juhlimmekin vuodenvaihteen tienoilla useampaan otteeseen tuoretta maisteria ja tuoretta insinööriä. Koska juhlia oli monet, oli myös useita kattauksia, tässä ikuistettuna yhden juhlan makeita tarjoiluita:


Marraskuussa, heti kun olin opintosuoritukset palauttanut, sain ilahduttavan puhelun aiemmalta työnantajaltani ja päädyin joulukuun alusta pendelöimään töihin Helsinkiin. Toivoin kuitenkin löytäväni töitä lähempää, sillä viikoittaisista etätyöpäivistä huolimatta pitkäaikainen kulkeminen töiden perässä käy raskaaksi.

Taidan pikakelata vuoden 2012 myöhemmin erillisessä viestissä.


Ei kommentteja: