maanantai 29. elokuuta 2011

Kotiutumista

Elämä, sydän ja tarjoutunut mahdollisuus kuljettivat vuoden alussa tämän tytön Tampereen ja Helsingin vuosien jälkeen takaisin lounaisille rantakalliolle.

Hajamielisen asuntobongailun helmi osui kohdalle joulukuussa, juuri kun mieheke reissasi isänsä kanssa toisella puolen maailmaa. No, tulihan se sieltä takaisin, niin päästiin tosissaan lainanhakuun ja kohdetta tutkimaan. Kaupat tehtiin tammikuun puolivälin tienoilla ja lattioiden hiomisen jälkeen jo kuskattiin tavarat uuteen kotiin. Tovin verran oltiin ihan ymmyrkäisinä, että miten tässä yhtäkkiä näin kävi! Meistä tulikin avopuolisoita kuin huomaamatta.

Reilun puolenvuoden aikana on kuunneltu kotia, suunniteltu yläkerran rakentamista, tehty pientä pintaremonttia ja samalla opeteltu elämään yhteisessä huushollissa siipan kanssa. Seuraavana askeleena on yläkerta-urakan todellinen startti, kunhan lupaviidakosta ensin selvitään.


Ihanan kodin lisäksi tykkään yhtiön yhteisestä pihasta. Ensi kesän projektina naapureiden kanssa on pihan käytettävyyden parantaminen. 
Minusta se on hiukan villiintyneenäkin ihana!





Ei kommentteja: